Lasītāju komentāri


Mana muļķa sirds
Mana muļķa sirds
Īsumā: Aizraujoša lasāmviela Vērtē: Agnese
Ļoti patīk Filipsas grāmatas un šī nav izņēmums. Kā vienmēr interesants sižets un asprātīgi dialogi. Protams, paredzamas beigas un nedaudz jau kādā citā autores romānā lasīts sižeta pavērsiens, bet tas netraucēja. Laiks paiet nemanot lasot Filipsas grāmatas. (Publicēta 03.08.2017)
Varoņi ir mana vājība
Varoņi ir mana vājība
Īsumā: Aizraujoša Vērtē: Agnese
Grāmata tiešām interesanta, gribējās izlasīt vienā rāvienā ko arī izdarīju. Interesants sižets, aizraujoši varoņi un pavērsieni. Iesaku! (Publicēta 03.08.2017)
Kamēr tu gulēji
Kamēr tu gulēji
Īsumā: ievelk kā maģija Vērtē: Sanita SL
un aizrauj kā riskants ceļojums cilvēka psiholoģijas dzīlēs.Otrais šīs autores darbs patika par pirmo grāmatu daudz,daudz labāk,mikroskopiskais mīnuss - izstiepts sižets,cik nu var stiept un detalizēt.Visā visumā iesakāms gabals par mūžīgo tēmu - mīlas trijstūris ar visām no tā izrietošajām sekām! (Publicēta 02.08.2017)
Ar stopiem apkārt pasaulei. Ziemeļamerikas kokteilis
Ar stopiem apkārt pasaulei. Ziemeļamerikas kokteilis
Īsumā: ceļojums,ar turpinājumu... Vērtē: Aelita SI
Nezinu cilvēkus,kuriem nepatiktu ceļot,bet ne vienmēr mēs varam būt tur,kur nu tik ļoti kārojas.Es esmu iepazinusi arī citu ceļošanas veidu,un tā ir ceļošana un iespaidu gūšana no grāmatām,kurās cilvēki dalās ar redzēto,iepazīto,skatīto.Un ziniet darbojas!!!
Paldies arī šiem jauniešiem par Ziemeļamerikas kokteili,ar nepacietību gaidīšu nākamo grāmatu. (Publicēta 02.08.2017)
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Īsumā: pūšļošana Vērtē: Sdrāv
jā, jā, ēd vārpatu un esi vesels [irony not off] (Publicēta 31.07.2017)
Ada un nāvīgais pārsteigums
Ada un nāvīgais pārsteigums
Īsumā: šī un iepriekšējās divas ADAS grāmatas Vērtē: Sanita SL
mani fascinē,tik filigrāni stilizēti mākslas darbi visiem gotiskā stila cienītājiem un apjūsmotjiem! Varoņi ir exstra eleganti un netverami,viņu sazināšanās un attieksme - tāda pati,kamēr šie stāsti ir paredzēti bērnu auditorijai,es jau esmu visus trīs pa divi lāgi izlasījusi. Ļoti jau gribētos vēl kādu turpinājumu! (Publicēta 29.07.2017)
Ar stopiem apkārt pasaulei. Ziemeļamerikas kokteilis
Ar stopiem apkārt pasaulei. Ziemeļamerikas kokteilis
Īsumā: ceļojums Vērtē: Aelita SI
Ļoti jauka,iedvesmojoša ceļojuma,piedzīvojuma grāmata.Sarunās par ceļošanu ,bieži var dzirdēt frāzes,ka es jau arī gribētu ,varētu...un turpinājumā ir viens nejauks atrunas vārdiņš- BET-,un tad sākas uzskaitījums,kāpēc to nedara.Šī jauniešu gribēšana un varēšana ir apsveicama.Malači.Kolosāls piedzīvojums,redzējums,neizdzēšamas un nevienam neatņemamas atmiņas.Viņi ,ne tikai iepazina citas zemes,kontinentus,cilvēkus,tradīcijas,bet reizē ar visu to iepazina paši sevi.
Paldies viņiem par to,ka dalījās ar saviem iespaidiem.Gaidīšu nākamo grāmatu.Lai izdodas!!!! (Publicēta 28.07.2017)
Mazais pūķis Kokosrieksts iet uz skolu
Mazais pūķis Kokosrieksts iet uz skolu
Īsumā: Aizraujoša grāmatiņa Vērtē: Baiba
Tik aizraujoša grāmata. Tik interesanti, mīļi uzrakstīts, ka gribas lasīt vēl un vēl. Noteikti zinu jau nākamos pirkumus grāmatnīcā :) Bērni sajūsmā, jo grāmata lasās ļoti viegli! (Publicēta 27.07.2017)
Skaitāmi panti
Skaitāmi panti
Īsumā: biju gaidījusi ko labāku. Vērtē: Karīna
lasāms grūti,neskanīgi. bērns interesi neizrāda. (Publicēta 25.07.2017)
Vampīru akadēmija 2 Salnas skartie
Vampīru akadēmija 2 Salnas skartie
Īsumā: Pirmā grāmata, kas mani saraudina. Vērtē: Pērle
Šī gramata izskatās pēc neintresantas meiteņu grāmatas. Sāku lasītu un tā iedziļinājos, ka netiku vairs ārā no grāmatas protams es lasiju pat tad, kad bija nakts.Jutos kā dampīru meitene, ko visi apsaukā. Grāmatu izlasiju 4 dienās. Šī bija pirmā grāmatas, kas mani saraudināja.Iedomājieties kādu se lau draugu un viss viņa/viņš vairs nav starp dzīvajiem dēļ tevis... (Publicēta 25.07.2017)