Lasītāju komentāri


Sarkanā Džoana
Sarkanā Džoana
Īsumā: apbrīnojami,ka... Vērtē: Sanita SL
ar pirmo grāmatu autore ir radījusi šedevru vēsturisko romānu literatūrā.Aizrāva līdz pēdējai lapaspusei,jo uzrakstīt tik detalizētu stāstu par vienu no pasaules vēsturē nozīmīgākajām spiedzēm ir patiešām liela drosme.Galvenās varones gandrīz vai personiskā traģēdija ir šī stāsta vadmotīvs ar domu,ka impulsīvai rīcībai bieži vien ir sniega bumbas efekts. (Publicēta 29.08.2017)
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Īsumā: Lielisks palīgs Vērtē: Inese
Beidzit ir avots, kur skaidrots, kad un kā drogu gatavot, kad vārīt, kad tikai apliet. Žēl, ka tik labo daudz augu neiekļuva grāmatā, cerams, ka būs turpinājums. (Publicēta 29.08.2017)
Klūgu mūks
Klūgu mūks
Īsumā: Cēloņi un sekas Vērtē: Maija
Grāmata nav vienkārša. Lasīt ir interesanti, bet jāiedziļinās. Liktens dzirnas griežas un saved mūs ar cilvēkiem, kas var nākt no pagātnes, un tas ir labi parādīts - cēloņi un sekas, tas ir tas, kas nāk no cilvēkiem no viņu izvēles un dzīves veida.
http://domgraudi.blogspot.com/2017/08/klugu-muks-inga-abele.html (Publicēta 28.08.2017)
Aviators
Aviators
Īsumā: Brīnišķīga grāmata Vērtē: Andra
Ļoti laba grāmata. Tāda literāri kinemotogrāfiska izskaidrošanās ar XX.gs. Cilvēks un gadsimts zem lupas, bet bez patosa va didaktikas. Autors brieduma maigums atbruņo, vismaz mani - uzreiz.Un noturēja līdz pat sešiem rītā, kad beidzu lasīt :) (Publicēta 26.08.2017)
Klūgu mūks
Klūgu mūks
Īsumā: Haotiska grāmata Vērtē: Kristīne
I.Ābele ir izvēlējusies ļoti interesantu un maz pētītu tēmu, bet vienlaicīgi arī nesaprotami haotisku izteiksmes veidu. Klūgu mūks ir gan biogrāfija, gan vēstures grāmata, gan romāns un vienlaicīgi nav neviena no šīm. Grāmata ceļ latviešu nacionālo pašapziņu un ir patriotiska, bet, atmetot visu lieko un izvēloties tikai vienu žanru un vienu galveno varoni, grāmata kļūtu pieņemamāka. Man vissaistošākais grāmatā šķita Franča priekšlasījums, bet, šķiet, ka tas nav I.Ābeles rakstīts, lai arī nekādas atsauces uz autoru grāmatā nav iekļautas. (Publicēta 25.08.2017)
Ikigai
Ikigai
Īsumā: super labais variants, Vērtē: Sanita SL
kad uznāk vecuma krīze,jo ir cilvēki,kuri dzīvo uz pilnu klapi pat tad,kad pāri 90!!! No šiem dzīvesstāstiem un dzīvesveidiem var ļoti daudz ko mācīties,kā saglabāt labu veselību,ko ēst un ko ne,cik liela nozīme ir kustībām un labam,možam garastāvoklim,humora izjūtai un mieram sevī,savās sajūtās! Motivācijas grāmata,lai savu dzīvi pārvērstu par 360 grādiem pozitīvā virzienā,jo mēs taču arī dzīvojam zaļā un tīrā zemē!! (Publicēta 24.08.2017)
Iespēja iemīlēties no pirmā skatiena
Iespēja iemīlēties no pirmā skatiena
Īsumā: izlasāms ātri, Vērtē: Sanita SL
ar prieku,jo labas beigas šim stāstam par diviem jauniešiem,kuru dzīvēs nejaušība nospēlē lielu lomu - Pretrunu un fobiju nomocīta galvenā varone satiek simpātisku,jaunu cilvēku,kurš arī nonācis dzīves krustcelēs...neskatoties uz jaunajiem gadiem.Grāmata jauniešiem,bet var lasīt arī pavisam pieaugušie,lai saprastu savus bērnus,kādēļ pusaudži kļūst mazrunīgi... (Publicēta 24.08.2017)
After 1 Pēc mūsu tikšanās
After 1 Pēc mūsu tikšanās
Īsumā: Patika Vērtē: Līga
Man ļoti patika! Lielisks atvaļinājuma romāns, nevarēju nolikt malā! Nebija neviena neinteresanta momenta grāmatā! Kaislības, naids, mīlestība, nodevība! Kad jau šķita, ka viss pārāk labi, sava deva drāmas arī sekoja! (Publicēta 24.08.2017)
Piedodu sev 5 Sāpes tavā sirdī
Piedodu sev 5 Sāpes tavā sirdī
Īsumā: Sirdsmiers izmisuma brīžos Vērtē: Vizbulīte
Esmu izlasījusi visas Vīlmas grāmatas un ik pa laikam pārlasu vēlreiz. Visās ir atzīmētas man saistošākās vietas. Nodarbojos ar sevi jau daudzus gadus pēc viņas metodēm un šīs tēmas ir interesantākas par visu. Tā kā dvēseles tīrīšana ir darbs visam mūžam un arī nākamajām dzīvēm, joprojām kļūdos un brīžiem pārņem izmisums par to cik tā ļaunuma dvēselē daudz. Tādos brīžos šajās grāmatās rodu cerību, iedvesmojos doties tālāk un jūtos laimīga, ka man ir šie dārgumi. (Publicēta 22.08.2017)
Paradīzē
Paradīzē
Īsumā: kārtējo reizi var pārliecināties! Vērtē: Sanita SL
Cik mūsu mazā tauta ir uzņēmīga,drosmīga...visuresoša! Latviešiem ceļošanas gars ir tik izteikts,ka top viena grāmata aiz otras,prieks tik lasīt un priecāties līdzi,tāpēc ceru,ka Linda mūs pagodinās ar vēl kādu stāstījumu! Man ļoti patīk autores attieksmi, ka glāze ir vairāk pilna nekā pustukša,līdz ar to atrodas izeja no jebkuras situācijas.Tā turpināt! (Publicēta 22.08.2017)