Lasītāju komentāri


Dadži. Stāsti
Dadži. Stāsti
Īsumā: skarbi dzīves stāsti, Vērtē: Sanita SL
kas cilvēkus izmaina uz visiem laikiem-dažādas rīcības,motīvi,bet secinājumi-ne vienmēr,kas noved pie tiem pašiem grābekļiem.Kā arī-risks uz visu banku pat tad,ja šī banka ir tukša.Un-kas no tā visa var sanākt?Stipra pēcgarša un pārdomas. (Publicēta 30.12.2021)
11 likumi: Kā atrast savu aizraušanos
11 likumi: Kā atrast savu aizraušanos
Īsumā: PILNĪBĀ PIEKRĪTU Vērtē: Sanita SL
Iepriekš rakstītajai atsauksmei-tās grāmatas,kuras ir balstītas uz personīgo pieredzi (autors pats ir izracies kalnam otrā pusē:),kā arī-atklāta dalīšanās ar iegūtajām atziņām,tas viss strādā 100%.Jebkurš lasītājs atradīs kautko sev noderīgu,es atradu daudz kā tāda,iztrūkstoša ķēdes posma atsevišķu situāciju risinājumos,paldies! (Publicēta 30.12.2021)
Alma - pasaules mala
Alma - pasaules mala
Īsumā: MANUPRĀT-šīs autores Vērtē: Sanita SL
interesantākais darbs-kolorīti,krāšņi,izzinoši-kā cilvēks var mainīties un šķilties ārā no pašrocīgi uzliktajiem maldiem.Zīles temperaments pāri visam! Humors un dzīvesprieks! (Publicēta 29.12.2021)
Mīlas kastings
Mīlas kastings
Īsumā: ĻOTI VASARĪGS ROMĀNS Vērtē: Sanita SL
Par attiecību līkločiem,skaistu un krāšņu Latgales vasaru un rosīgiem cilvēkiem,kas nebaidās riskēt un piešķilt ikdienai asumiņu ar spontānu uzvedību un apgriezieniem. (Publicēta 27.12.2021)
Sakārto māju, sakārto prātu
Sakārto māju, sakārto prātu
Īsumā: palīdzot sev-mēs palīdzam citiem Vērtē: Sanita SL
Autore liek lietā savu talantu,kas tik daudziem var kalpot par iedvesmas avotu-it kā jau pašsaprotamas lietas:mājas kārtošana,bet arī šai nodarbei ir vajadzīga sava sistēma,jo detaļās ir spēks! (Publicēta 26.12.2021)
Dzīve ar garšu
Dzīve ar garšu
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
No visām pareizībām,to versijām un variantu kombinācijām var sākt griezties galva,cik daudz to ir! Autore ir radījusi konspektīvu,pārskatāmu un pieņemami realizējamu šo pareizību kopumu,kas vienlaicīgi sniedz atbildes uz šobrīd aktuālajiem jautājumiem par imunitātes stiprināšanu un nosargāšanu!. (Publicēta 26.12.2021)
No kūniņas par tauriņu
No kūniņas par tauriņu
Īsumā: Izsaku pateicūbu par šo izdevum Vērtē: Sanita SL
spēks ir tēmu secībā,kad,uzsākot jaunu dzīves cēlienu,izmainot visu,sevi,vērtību sistēmu vai dzīves vietu-ir vajadzība pēc nelielas miera ostas,kurā ir pateikti īstie vārti īstajā laikā.Tāda ir šī grāmata-plānotājs,kurš būs aktuāls no gada uz gadu,lai-ik pa laikam-tajā ieskatītos! (Publicēta 26.12.2021)
Ēd laimīgs
Ēd laimīgs
Īsumā: šī gada spožākais JR izdevums!!! Vērtē: Sanita SL
Paldies no sirds par brīnišķīgo grāmatu-receptes,attēli,ieteikumi-tas viss no autores pāri plūstošā pozitīvisma.Ir,ir,IR MUMS TĀDI CILVĒKI,kas dara pasauli gaišāku! (Publicēta 26.12.2021)
Krāsu slepenā dzīve
Krāsu slepenā dzīve
Īsumā: visniansētākās krāsas- Vērtē: Sanita SL
visniansētākie skaidrojumi,tādu grāmatu jau sen vajadzēja!Man visa šī informācija ir jaunums no vāka līdz vākam!!! (Publicēta 26.12.2021)
Cilvēka vārds un numeroloģija
Cilvēka vārds un numeroloģija
Īsumā: grāmata-vērtība Vērtē: Sanita SL
var neticēt,bet ļoti daudz sakritību ar vārdu īpašnieku rakstura iezūmēm! Kārtējais apliecinājums tam,ka cilvēkiem pozitīvās īpašības ir vairākumā! (Publicēta 26.12.2021)