Lasītāju komentāri


Atnākšana un aiziešana
Atnākšana un aiziešana
Īsumā: Lieliska grāmata par mums Vērtē: Agnija
Kā jau vēsta nosaukums, grāmata ir par tik skaisto notikumu kā piedzimšana un skumjo - bēres. Tuvas emocijas un lietu izpratne, personāžos var pamanīt iezīmes no kaimiņu tantiņām, no vecvecākiem utml, lasot liekas, ka lasi te par sevi, te par kādu no saviem paziņām. Rekomendēju! (Publicēta 18.12.2021)
Blind Spot Oracle (grāmata un 78 kārtis)
Blind Spot Oracle (grāmata un 78 kārtis)
Īsumā: Lielisks palīgs darbam ar sevi Vērtē: Egija
Ja ar angļu valodu esat uz Tu, tad viennozīmīgi iesaku. Attēli nebūs viegli “tulkojami” ar intuīciju, lai gan ja ieklausās, tad intuīcija pateiks priekšā. Skaidrojumi ļoti plaši un liek padomāt par savām darbībām, sajūtām, ekspektācijām un strādājot mainīt sevi, atbrīvojoties no citu un sevis uzliktajiem rāmjiem. “Shadow work” (anglu val.-ēnu darbs) kava- strādāšanai ar savu tumšo, ēnas pusi. Ļoti, ļoti labas kārtis. Izcils pirkums pat bez atlaidēm. (Publicēta 15.12.2021)
11 likumi: Kā atrast savu aizraušanos
11 likumi: Kā atrast savu aizraušanos
Īsumā: Metodes, ko likt aiz auss un izmantot ikdienā, noderēs visiem pašattīstības cienītājiem. Vērtē: Egita
Jā, Zuragusa jeb Viestura iepazītais tēls televīzijā bija pilnīgi cits, ne tāds, kas atvērās caur šo grāmatu. Nezināju līdz šim par viņa lektora ceļu. Ļoti interesanti un iedvesmojoši piemēri no dzīves, vairākas metodes jau pirms jaunā gada apņemšanās:) ieviesu savā ikdienā, ar ko dalos arī ar apkārtējiem. Patika, ka ir atsauces uz dažādiem zinātniskiem avotiem, un sadaļa par darba tirgus nākotni lika riktīgi aizdomāties par to, kur varētu būt es ar savu profesiju pēc gadiem 5-10. Rekomendēju! (Publicēta 13.12.2021)
Spēle bērniem Three Little Pigs/Trīs sivēntiņi
Spēle bērniem Three Little Pigs/Trīs sivēntiņi
Īsumā: izklaidējoši gan bērnam, gan pieaugušajam Vērtē: Dita
Jauki, ka ir spēle, ko ko ar trīsgadnieku var uzspēlēt un pats arī tikt izklaidēts procesa gaitā. Rekomendēju! Veicina pirmo izpratni par galda spēlēm, noteikumu ievērošanu, metamo kauliņu, skaitīšanu... (Publicēta 13.12.2021)
This Poison Heart 1
This Poison Heart 1
Īsumā: Ļoti laba grāmata! Vērtē: Adriana
Aizrāva mani pilnībā! Bija gan jāparaud, jāpasmejas un jājūt līdzi katram varonim. Negribu izstāstīt visu stāstu, bet pagrieziens bija NEGAIDĪTS!! Nevaru sagaidīt otro daļu! Paldies JĀNIS ROZEI par šīs grāmatas iegādāšanos <3 (Publicēta 12.12.2021)
Ēd laimīgs
Ēd laimīgs
Īsumā: Mana jaunā mīļākā pavārgrāmata. Vērtē: Alda
Mana jaunā mīļākā pavārgrāmata. :) Ievietotās receptes ir gana vienkāršas arī tiem, kuri neaizraujas ar kulinārijas eksperimentiem ikdienā. Patīk, ka apkopotas cittautu virtuves populārākās receptes - gruzīnu, itāļu, spāņu un citas. Šogad biju Portugālē un tur iegaršojās viņu nacionālās kūciņas Pasteis de Nata. Tās arī pirmās pagatavoju. Ļoti garšīgas un galvenais, ka viegli un ātri. (Publicēta 12.12.2021)
Throne of Glass 4: Queen of Shadows
Throne of Glass 4: Queen of Shadows
Īsumā: Iesaku visiem. Vērtē: Malvīne
Šī grāmatu sērija, kas aizsākās ar pirmo Throne of glass grāmatu, ir burvīga. Interneta formātā esmu visas izlasījusi jau divas reizes. Iesaku 100 %.

Lai gan var teikt, ka galvenajiem tēliem pietrūkst mazliet diversity tīri tādā ziņā, ka lielākā daļa no viņiem ir baltādaini (bet šī problēma tiek risināta ar katru daļu, visvairāk ar 6. grāmatu -Tower of dawn) šīs ir grāmatas, ko katram ieteiktu izlasīt!

3. daļa- Heir of fire un šaja lapā parādītā 4. daļa - Queen of shadows ir manas absolūti mīļākās. QoS esmu jau 3 vai pat 4 reizes lasījusi, tai ir īpaši skaista plūsma, visiem tēliem ir labi stāsti, kā arī paši notikumi superīgi savijas kopā un neļauj nolikt grāmatu nost, šī grāmata it īpaši liek iemīlēties galvenajā tēlā viņas attapības un angliski izsakoties - level of badassery - dēļ. (Publicēta 09.12.2021)
Serpent & Dove 2: Blood & Honey
Serpent & Dove 2: Blood & Honey
Īsumā: Satriecošs stāsts Vērtē: Alina
Satriecoša stāsta turpinājums. Jauni piedzīvojumi, sejas un notikumi, kuri neatstās jūs vienaldzīgus. Liks lasīt vienas elpas garumā. Ar nepacietību gaidu trešo daļu, lai uzzinātu kur aizvedīs Lu un Ridu neparastais ceļš, ko viņi šķērso. (Publicēta 09.12.2021)
Mani pirmie dzīvnieku stāsti. Lasīsim kopā
Mani pirmie dzīvnieku stāsti. Lasīsim kopā
Īsumā: Patīk! Vērtē: Asnate
Meitai ļoti patīk. Pasakas ir mīļas, ar mazu mācību katrā. Smukas ilustrācijas. (Publicēta 05.12.2021)
Lodziņu grāmata. Mūū. Atver un izpēti! Ar 12 atlokiem
Lodziņu grāmata. Mūū. Atver un izpēti! Ar 12 atlokiem
Īsumā: Forša! Vērtē: Asnate
Krāsainas, simpātiskas un interesantas ilustrācijas. (Publicēta 05.12.2021)