Lasītāju komentāri


Ekstāze
Ekstāze
Īsumā: Iesaku Vērtē: Inese
Ļoti patika grāmata. Īsti nevar aprakstīt sajūtas, ir jālasa un jāizbauda, jāizjūt…Milzīgs paldies autorei par tik burvīgu darbu! (Publicēta 14.10.2021)
Sapņotāja Parīzē
Sapņotāja Parīzē
Īsumā: turpinājums Laimes ķērājai, Vērtē: Sanita SL
kaut gan šo romānu var lasīt atsevišķi no pirmā, kurš arī ir gana saistošs. Man šis stāts aizrāva vēl vairāk, jo... Parīze taču! Galvenā varone ir mācījusies no pagātnē pieredzētā - viņa zina, ko grib, bet šis ceļš ir tiešām tikpat raibs un kolorīts, kā grāmatas vāks! Brīnišķīgs romāns izklaidei un noskaņojuma uzlabošanai (Publicēta 14.10.2021)
Elīza fon der Reke. Soļi rītausmā
Elīza fon der Reke. Soļi rītausmā
Īsumā: Aizraujoša. Vērtē: Judīte
Izlasīju ātri un ar lielu interesi. Ar nepacietību gaidu autores nākamo darbu. (Publicēta 13.10.2021)
Papīrs A4/100 80g Trofee mix intensive
Papīrs A4/100 80g Trofee mix intensive
Īsumā: super Vērtē: High class paper
Ļoti patika (Publicēta 13.10.2021)
Filma Tēvs Nakts
Filma Tēvs Nakts
Īsumā: Formāts Vērtē: Ainārs
Kādā formātā ir filma? (Publicēta 13.10.2021)
Golden Art Nouveau Tarot deck (78 kārtis)
Golden Art Nouveau Tarot deck (78 kārtis)
Īsumā: Vienas no skaistākajām taro kārtīm Vērtē: Egija
Jau atkal jāsaka, ka neesmu zelta piekritēja, bet šī kava ir burvīgi skaista. Zelts ļoti estētiski savienojas ar dzelteni oranžajiem krāsu toņiem. Attēli ļoti ļoti skaisti. Estētiski ļoti baudāma kava. Lieliska kolekcionāriem un jau mazliet pieredzējušiem tarologiem. Uz kārtīm ir tikai kārts numurs, bez nosaukuma, bet ja labi pazīsti Raidera Waita kāršu nozīmi, tad ļoti viegli atpazīt arī šīs.
Nav ļoti stingras kārtis, mazliet plānākas kā citas, bet attēlu burvība pilnībā atsver kāršu plānumu. Diemžēl parastā kartona kastīte, nav cietā stingrā, pie kurām jau pierasts. Bet joprojām superīga kava. Iesaku visiem. Viena no manām mīļākajām šobrīd. (Publicēta 11.10.2021)
24 labie darbi
24 labie darbi
Īsumā: VARAM KĀRTĒJO REIZI PĀRLIECINĀTIES Vērtē: Sanita SL
Par to, ka dzīve vietā dod kaut ko citu, ja kas vai kāds tiek zaudēts - pārdomu un labo darbu posms galvenās varones dzīvē ir kā savdabīgs pārtapšanas process, lai ļautu savā dzīvē notikt labām pārmaiņām, kā arī iemantot sapratni par nenovēršamo. (Publicēta 11.10.2021)
Sētas māja. Dienasgrāmata vēstulēs
Sētas māja. Dienasgrāmata vēstulēs
Īsumā: par šo grāmatu nevar teikt - patika vai nepatika, Vērtē: Sanita SL
jo tēma ir nenovēršami skarba - lasītājs var kārtējo reizi apjaust (par laimi šodien - tikai apjaust) pagātnes bezjēdzīgās šausmas, ko nācās piedzīvot ebreju ģimenēm. Apbrīnoju un izjūtu cieņpilnu bijību Annes stingrā un nobriedušā rakstura priekšā, kā arī spējā saglabāt dzīvesprieku un ironisku skatu uz notiekošo! (Publicēta 08.10.2021)
Bruklinas meitene
Bruklinas meitene
Īsumā: ROMĀNI AR KVALITĀTES ZĪMI Vērtē: Sanita SL
Šis autors turas pie pārbaudītām un spilgtu iespaidu atstājošām vērtībām - kad galvenie varoņi un notikumu attīstība nemaz ,,neklausa,, lasītāja iedomām, kā būs, jeb - atkal nekas nav tā kā izskatās! Un šis variants joprojām strādā jau trešajā Miso romānā! (Publicēta 08.10.2021)
Zvaigžņu dāvātāja
Zvaigžņu dāvātāja
Īsumā: ROMANTIKA UN SADZĪVE Vērtē: Sanita SL
Kad liekas, ka citur zāle zaļāka un debesis zilākas, nākas zaudēt šādas ilūzijas, jo visam ir sava garoziņa. Lai tā nenotiktu, šo ilūziju apstiprinājums jāpanāk ar labiem darbiem citu cilvēku labā un gandarījuma sajūtu turpināt darīt labu. Un galvenā varone tieši šādi ir rīkojusies, kā redzams, ar panākumiem. (Publicēta 06.10.2021)