Lasītāju komentāri


Golden Wheel Tarot (78 kārtis)
Golden Wheel Tarot (78 kārtis)
Īsumā: Viegli lasāms un ļoti gaumīgs taro Vērtē: Egija
Fantastiska taro kava. Viegli lasāma. Viegli jaucama. Ļoti gaumīgi attēli un krāsu palete. Kolekcijas vērta kava ar Slāvu folkloras tematikas attēliem. Ļoti iesaku kolekcionāriem un taro entuziastiem.
Skaidrojošā grāmata arī lieliski sarakstīta, bez “gudrām frāzēm” viegli saprotama. Kārtis iepakotas cietajā kastē, tādēļ viegli glabājamas oriģinālajā iepakojumā. (Publicēta 19.09.2021)
No prāta līdz matērijai
No prāta līdz matērijai
Īsumā: MANĀ LASĪJUMĀ/SKATĪJUMĀ Vērtē: Sanita SL
Kaut kas ilgstoši līdzi paraujošs! Ja šajā grāmatā ir teikts - kad informācija ieplūst no ārpuses, apziņa tiek pakļauta to cilvēku apziņai, kas šo informāciju ražo. Ok, ja tā, tad es mēreni esmu ar mieru iet šīs grāmatas pavadā, jo tas ir tā vērts! Šī grāmata - ja ne gluži paplašina, tad visādā ziņā palīdz apziņai atkratīties UN ATBRĪVOTIES no liekās info, kas tiešām ir daudz par daudz! (Publicēta 17.09.2021)
It Ends With Us 1
It Ends With Us 1
Īsumā: Izcila! Vērtē: Elza
Ļoti patika šī grāmata! Izlasīju to divās dienās! Aizraujoša! (Publicēta 14.09.2021)
Puika, kurmis, lapsa un zirgs
Puika, kurmis, lapsa un zirgs
Īsumā: jā, es arī labprāt dzīvotu pasaulē, ko radījis šis autors Vērtē: Sanita SL
Bez komentāriem - tas visu izsaka - un padara jebkuru lasītāju par labāko viņa versiju!
Nu, lūdzu - otrs vienreizīgums aiz Vinnija Pūka un Zaķenes, kura savu Zaķēnu mīl tik ļoti, kā no Zemes līdz Mēnesim... un atpakaļ! (Publicēta 13.09.2021)
Paradīze ir tikai vieta uz zemes
Paradīze ir tikai vieta uz zemes
Īsumā: Elvita Ruka ir fenomenāla! Vērtē: Sanita SL
Man ļoti patīk viņas izteiksmes veids, valoda, epiteti, salīdzinājumi, uzskati... pasaules redzējums ir reāli optimistisks, bez pārspīlējumiem, tādēļ lasītājam dod savu artavu garastāvokļa uzlabošanā. Autores humora izjūta? Par to var rakstīt un rakstīt, pilnīgi liekas, ka pie viņas pievelkas visādi interesanti notikumi... kā sēnes pēc lietus!!! Visas iepriekšējās ceļojumu grāmatas man arī ir! (Publicēta 13.09.2021)
Japāņu mīļākais
Japāņu mīļākais
Īsumā: NU TAD BEIDZOT...TIK ILGI Vērtē: Sanita SL
Nebija nekas lasīts no šīs autores, brīnišķīgi, nekas nav zaudēts - tas pats izsmalcinātais, poētiskais stāsta pasniegšanas veids, lai vai par kādām tēmām tiktu rakstīts, Mākslinieciski skaists, bet ne haotisks vēstījums pamatīgā vēstures iespaidā - atmiņstāsts, kas aizkustina un saraudina, sasmīdina un paspilgtina dzīves krāsas. (Publicēta 12.09.2021)
Mythopoeia. Mūsdienu mītrade
Mythopoeia. Mūsdienu mītrade
Īsumā: Brīnišķīga grāmata Vērtē: Elīna
Šķiet, jāsāk ar to, ka grāmata ir vienkārši interesanta. Tajā apskatīts, kā mūsdienās rodas mītiski priekšstati. (Publicēta 10.09.2021)
Lasītprieks! Makss un Morics
Lasītprieks! Makss un Morics
Īsumā: Klasika! Vērtē: Ženija
Patiks gan pusaudžiem, gan arī mazākiem bērniem! (Publicēta 08.09.2021)
Naktsgrāmata. Stāsti un pastāsti
Naktsgrāmata. Stāsti un pastāsti
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Ļoti patīk autores personiskā pieeja visam,par ko viņa raksta-stāsti,romāni,garstāsti...šoreiz-atmiņas,secinājumi,konkrēta laika posma atainojums-ļoti interesanti,ka arī-neiztrūkstošs humors! (Publicēta 02.09.2021)
Karaļvalsts
Karaļvalsts
Īsumā: Nesbē ieskrējies Vērtē: Sanita SL
Ne pa jokam-asākais,šaušalīgākais un stindzinošakais romāns,neskatoties ne uz ko-autors ir izpaudis sakrāti spriedzi!Un tas notiek Norvēģijā-fjordi,fjordi...tie dziļākie! (Publicēta 02.09.2021)