Lasītāju komentāri


Naktsgrāmata. Stāsti un pastāsti
Naktsgrāmata. Stāsti un pastāsti
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Ļoti patīk autores personiskā pieeja visam,par ko viņa raksta-stāsti,romāni,garstāsti...šoreiz-atmiņas,secinājumi,konkrēta laika posma atainojums-ļoti interesanti,ka arī-neiztrūkstošs humors! (Publicēta 02.09.2021)
Karaļvalsts
Karaļvalsts
Īsumā: Nesbē ieskrējies Vērtē: Sanita SL
Ne pa jokam-asākais,šaušalīgākais un stindzinošakais romāns,neskatoties ne uz ko-autors ir izpaudis sakrāti spriedzi!Un tas notiek Norvēģijā-fjordi,fjordi...tie dziļākie! (Publicēta 02.09.2021)
Vecāka, bet labāka... un tomēr vecāka
Vecāka, bet labāka... un tomēr vecāka
Īsumā: ACI PRET ACI Vērtē: Sanita SL
Liderīga,bet ļoti noderīga grāmata par sevi pašu un to,kā laiku beidzot sākt izmantot savā labā-tas ir disciplīnas,gaumes un estētikas jautājums-galvenais-tikai sākt.Glazūrai-nepārspējams franču šarms! (Publicēta 02.09.2021)
Šoseja
Šoseja
Īsumā: Izlasīju vienā dienā Vērtē: Lelde
Grāmatu nopirku un izlasīju tai pat dienā. Ārkārtīgi viegli lasās un pats sižets tik ļoti aizraujošs, ka vienkārši nevarēju nepabeigt izlasīt uzreiz.
Savā īpašumā man jau ir trešā rakstnieces grāmata! Tas tikai liecina par to, ka rakstniece spēj aizraut! (Publicēta 30.08.2021)
Es biju cita
Es biju cita
Īsumā: tādas grāmatas ir jālasa,lai saprastu, Vērtē: Sanita SL
ka dzīve mums piedāvā dažādas krāsas starp melno un balto-katram savas,kā jau mācību procesā,kaut-ne vienmēr to var saprast aiz skaudruma un dažkārt-aizvainojuma.Bērni,kuri spiesti agri pieaugt un saprast lielo dzīvi-to var apbrīnot un cienīt,tādējādi lasītājs aug un nobriest kopā ar šīs grāmatas galveno varoni.Zinu,ka tā var būt arī dzīvē,ne velti-šī grāmata.Iesaku sociālajiem darbiniekiem,un,ne tikai. (Publicēta 30.08.2021)
Panika
Panika
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Bravo par atklātību, jo ne visi tā var uzdrošināties, līdz tam ir jāizaug, jānobriest, jeb... kad mērs pilns, tad jau nav vairs kur tālāk iet... no šīs emociju gūzmas cilvēks var pārsprāgt! Un ne tikai, jau tas vien - autore atklāti stāsta un rāda cīņu ar vējdzirnavām, cik ļoti tas var atmest nulles punktā un likt krist izmisumā! Atkal ir par ko padomāt - kā darīt, kā nedarīt, bet katram jau šī pieeja tādām situācijām ir unikāla, tāpēc nenosodāma. (Publicēta 30.08.2021)
Intuitive Life-Coaching Oracle (grāmata un 77 kārtis)
Intuitive Life-Coaching Oracle (grāmata un 77 kārtis)
Īsumā: Fantastisks orākuls pašizaugsmei Vērtē: Egija
Iesākumā raucu degunu redzot šīs kārtis, nepatika dizains, krāsu gamma. Bet šī kava ir fantastisks rīks sevis izzināšanai, analizēšanai un attiecīgi arī dzīves kvalitātes uzlabošanai. Ļoti ieteiktu visiem. Patiešām visiem bez izņēmumiem. (Publicēta 28.08.2021)
Tumsa un partneri
Tumsa un partneri
Īsumā: ar vājiem nerviem un pirms miega - nelasīt Vērtē: Sanita SL
šausmīgs, bet ievelkošs vēstījums par aizliegtu mīlestību Lietuvā 2. Pasaules kara laikā, kā arī - cik tālu var iet, lai to pasargātu, kaut arī ļoti iluzori... grāmata nošokēs ar savu atklātību un aprakstiem, bet liks padomāt, ļoti liks padomāt... (Publicēta 25.08.2021)
Dzīves simulācija
Dzīves simulācija
Īsumā: aizrāva Vērtē: Sanita SL
Spridzīga grāmata, kas nojauc stereotipu sienu par latviešu neizlēmīgo temperamentu - viss iet uz urrā un ļoti biezās krāsās un toņos, pat mazliet pārspīlēti, ka tiešām balansē uz traģiskā un komiskā robežas. Galvenās varones iet uz visu banku, vispirms dara, pēc tam domā - varbūt tur tā sāls! (Publicēta 25.08.2021)
Lodīšu pildspalva Cross Ferrari Classic Century Grey
Lodīšu pildspalva Cross Ferrari Classic Century Grey
Īsumā: Super Vērtē: Aivars
Essere Ferrari (Publicēta 24.08.2021)