Lasītāju komentāri


Hipnoterapeita ceļojums uz Atlantīdu
Hipnoterapeita ceļojums uz Atlantīdu
Īsumā: Īstā grāmata īstajā brīdī Vērtē: Lāsma
Šī grāmata ir viena no tām, kas vienmēr nonāk lasītāja rokās īstajā brīdi, nav nekādu nejaušību , ir tikai attieksmes jautājums vai gribu redzēt plašāk vai tomēr manas acis baidās gaismas. Materiāls ir viegli uztverams un interesi uzturošs. Patiks tiem, kas sevi vispirms uztver kā garu un tikai tad ķermeni. Patiks tiem, kam interesē tēma - Atlantīdas un Lemūrijas stāsts, tikai no aculiecinieku skatu punkta. (Publicēta 04.10.2021)
Pārspēj šodienu
Pārspēj šodienu
Īsumā: Vērtīgi Vērtē: Agnese
Grāmata, kurā vienkārši un saprotami aprakstīti paņēmieni, kā uz savu dzīvi paskatīties no cita skatu punkta, vieglāk. Efektīvi ieteikumi, lai mainītu savu domāšanas veidu un tiešām radītu labāku savu ikdienu un sabiedrību kopumā. Vērtīgs materiāls, kurš stāvēs manā grāmatu plauktā, lai būtu iespēja pārlasīt pie reizēm, kad motivācija aiziet savu ceļu. Mēs katrs esam savas dzīves autors, mīli, dzīvo tā, lai ir prieks, Paldies, Rihardam. (Publicēta 29.09.2021)
Mīla. Benjamiņa
Mīla. Benjamiņa
Īsumā: Spraigi! Vērtē: Sanita SL
Spilgtākais latvietes tēls darījumu pasaulē, ir, no kā mācīties, emocijas paturot otrajā plānā - var kalnus gāzt, mācēt ,rakt,, un aprēķināt, cik par cik - ilgtermiņa ieguldījums, lai no vešerienes meitas kļūtu par miljonāri, pakārtojot savām vajadzībām visu tā laika Rīgas mikroklimatu. (Publicēta 28.09.2021)
Kad reiz būs labas ziņas?
Kad reiz būs labas ziņas?
Īsumā: ik pa laikam.. Vērtē: Sanita SL
..var nolikt malā, tieši tik lasītāja uztveri un nervus nesaudzējoša ir šī grāmata, bet interesēja, kādēļ šāds nosaukums? Laikam sapratu, kad izlasīju līdz galam. (Publicēta 27.09.2021)
Brīnos, ka esmu tik priecīgs
Brīnos, ka esmu tik priecīgs
Īsumā: Vienīgais no Zimmela romāniem, Vērtē: Sanita SL
kura man vēl nebija, tādēļ ķēros tik klāt! Viņa rakstīto romānu raksturīgākā atklāsme - portretēt savus varoņus gandrīz kā 3D-vizuāli, audiāli un psiholģiski - tik spilgti un tik tieši, nekas nav jāiedomājas, viss ir redzams - pievienotā vērtība, lasot arī šo darbu! (Publicēta 27.09.2021)
Cilvēks veltī savu dzīvi tam, kam viņš tic
Cilvēks veltī savu dzīvi tam, kam viņš tic
Īsumā: grāmata-rokasgrāmata Vērtē: Sanita SL
Ja godīgi... es nebūtu varējusi iedomāties, ka Latvijā ir tik daudz dziļi domājošu cilvēku, jo ikdienā redzamās un dzirdamās ziņas, viedokļi ir ļoti virspusēji. Šī grāmata rada pati savu viedokli, sniedzot lasītājam patiešām veselu gudrības krātuvi. Liels paldies autorei! (Publicēta 26.09.2021)
Cukura bērns
Cukura bērns
Īsumā: izzināšanai... Vērtē: Sanita SL
Patika šī grāmata tādēļ, ka galvenā varone, neskatoties uz skarbo pieredzi, ir saglabājusi sevī pozitīvu skatu uz dzīvi un nesavtīgu vēlmi palīdzēt citiem. Un varbūt tieši tāpēc.. (Publicēta 24.09.2021)
Elīza fon der Reke. Soļi rītausmā
Elīza fon der Reke. Soļi rītausmā
Īsumā: Baueres romāni nav noliekami vēlākai lasīšanai! Vērtē: Sanita SL
Tie vienmēr ir lasāmi šajā pašā vakarā, kad sākti, jo autores spēja salikt vienā plauktā smagus un skarbus vēstures posmus kopā ar spilgtu raksturu un izskatu personībām, kā arī to visu pasniedzot dzīvespriecīgi reālā manierē - ir, ko lasīt un dzīvot līdz. Galvenā varone ir meitene ar raksturu un saprašanu, bet tas arī no viņas prasa daudz, lai pastāvētu par sevi! (Publicēta 22.09.2021)
Nemiers
Nemiers
Īsumā: Izcila grāmata Vērtē: Maija
Ieteicama ne tikai psihologiem, bet arī jebkuram citam cilvēkam. Ja sākumā attieksme ir neitrāla, tad, lasot grāmatu, iedziļinoties grāmatas saturā, tā iesūc sevī kā atvarā.
http://domgraudi.blogspot.com/2021/09/nemiers-finns-skorderuds.html (Publicēta 19.09.2021)
Golden Wheel Tarot (78 kārtis)
Golden Wheel Tarot (78 kārtis)
Īsumā: Viegli lasāms un ļoti gaumīgs taro Vērtē: Egija
Fantastiska taro kava. Viegli lasāma. Viegli jaucama. Ļoti gaumīgi attēli un krāsu palete. Kolekcijas vērta kava ar Slāvu folkloras tematikas attēliem. Ļoti iesaku kolekcionāriem un taro entuziastiem.
Skaidrojošā grāmata arī lieliski sarakstīta, bez “gudrām frāzēm” viegli saprotama. Kārtis iepakotas cietajā kastē, tādēļ viegli glabājamas oriģinālajā iepakojumā. (Publicēta 19.09.2021)