Lasītāju komentāri


Kā dundurs, muša, lapsenis un ods gandrīz atklāja ziemeļpolu
Kā dundurs, muša, lapsenis un ods gandrīz atklāja ziemeļpolu
Īsumā: Jautra Vērtē: Kristīne
Īsa, bet ļoti jauka, ar interesantiem, smieklīgiem piedzīvojumiem grāmata par kukainīšiem. (Publicēta 09.03.2021)
Lampiņa
Lampiņa
Īsumā: Patika Vērtē: Kristīne
Grāmata labi lasās, ir interesanta. (Publicēta 09.03.2021)
Mēness teātris
Mēness teātris
Īsumā: Nezinu, vai laba vai slikta grāmata Vērtē: Ženija
Neesmu zinātniskās fantastikas pazinēja, tāpēc neņemšos spriest, vai grāmata kopumā ir labs vai slikts žanra paraugs. Piekrītu iepriekšējai komentētājai (atļaujos domāt, ka tā ir dāma), ka sižetā ir nesakritības un arī diezgan daudz šķietami neizskaidrotu sižeta un raksturu elementu. Bet, tā kā doma šķita interesanta, lasīt nebija garlaicīgi. (Publicēta 08.03.2021)
Kariete uz Santjago
Kariete uz Santjago
Īsumā: Vilšanās Vērtē: Iveta
Šī grāmata noteikti nebija priekš manis. Pirku ar lielām cerībām, jo zinu, kas ir Santjago ceļš. Grāmata ļoti lēni lasījās uz priekšu. Biju cerējusi uz daudz ko labāku un interesantāku. Esmu gājusi garos pārgājienus, un zinu ko tas viss nozīmē, uz muguras nesusi 20 kg somu pa kalniem un par lejām, ar smaidu uz lūpām, dažkārt ar asarām uz priekšu, bet galu galā beigās ar gandarījumu par paveikto. Gribējās vairāk šajā grāmatā dabas aprakstus, stāstus vairāk par ceļā citiem ceļotājiem satiktajiem... Sevis atrašanu arī šajā grāmatā nekur īsti neatradu. Šī grāmata man bija vilšanās. (Publicēta 08.03.2021)
Kolibri
Kolibri
Īsumā: Lieliska grāmata Vērtē: Iveta
“Ir cilvēki, kas visu mūžu raujas vai pušu, lai tiktu uz priekšu, lai izzinātu, iekarotu, atklātu, uzlabotu un pēc tam attaptos, ka vienmēr ir meklējuši tikai tās trīsas, kuras viņus iesviedušas pasaulē: viņiem ceļa sākuma un beigu punkts sakrīt. Un ir citi, kuri palikdami uz vietas veic garu un piedzīvojumu pilnu ceļu, jo pasaule pati slīd viņiem zem kājām un viņi nonāk daudz tālāk par vietu, no kuras savu ceļu sākuši.”

Lai gan beigas skumīgas un neiztiku bez pāris asaru nobirdināšanas, Man šis romāns patika.

Drusku kaitināja sižeta lēkāšana turpu šurpu. (Publicēta 08.03.2021)
Mantojums. Sirds aicinājums
Mantojums. Sirds aicinājums
Īsumā: Robertsa nepieviļ Vērtē: Sanita SL
Apēdamais romāns,kurā atkal-jo dziļāk mežā,jo vairāk malkas.Galveno varoņu peripetijām sekot līdzi ir interesanti tiktāl,kamēr paliek nepadarīti mājas darbi:) (Publicēta 05.03.2021)
Ko var redzēt no šejienes
Ko var redzēt no šejienes
Īsumā: dziļdomīga grāmata Vērtē: Ilze
Brīnumains stāsts par dzīvi, nāvi un mīlestību? Dziļdomīga grāmata. Kas ir "ieskā" un "kužina"? (Publicēta 05.03.2021)
Aukstākā ziema simt piecdesmit gados
Aukstākā ziema simt piecdesmit gados
Īsumā: nu, tā Vērtē: Ilze
Dažādu stāstu kaleidaskops, bet tā īsti neuzrunāja. (Publicēta 05.03.2021)
Savēlija dienas
Savēlija dienas
Īsumā: mīļa grāmatiņa Vērtē: Ilze
Mīļi, aizkustinoši un smeldzīgi. Apbrīnoju autoru, kurš kaķa dzīvi izstāsta cilvēka valodā, jo literārais varonis ir kaķis Savēlijs: brīvi domājošs, neatkarīgs un amizants. (Publicēta 05.03.2021)
Koko. Mīlestības smarža
Koko. Mīlestības smarža
Īsumā: viegls romāniņš Vērtē: Ilze
Viegls pieskāriens slavenās dizaineres Koko Šaneles dzīves stāstam, kad viņa jau ir slavena un pārdzīvo sava mīļotā vīrieša bojāeju, bet to visu kliedē iepazīšanās ar krievu aristokrātijas pārstāvjiem, kuri pēc Pirmā pasaules kara un apvērsuma Krievijā, savas mājas atraduši Parīzē. Autore kopā ar Koko meklē savas ideālās smaržas Chanel Nr.5, kuras parfimērijas veikalos tiek tirgotas joprojām. Viegli un ātri lasās, bet ar daudzām gramatikas kļūdiņām. (Publicēta 05.03.2021)