Lasītāju komentāri


Eleanorai Olifantai viss kārtībā
Eleanorai Olifantai viss kārtībā
Īsumā: Negaidīti pavērsieni, labs sižeta atrisinājums Vērtē: Sintija
Lai arī sākums apmēram līdz vidusdaļai šķiet tāds samērā vienmuļš, neļaujiet sevi apmānīt - vienmuļš ir galvenās varones stāsts, nevis grāmatas sižets. Pamazām parādās jauni pavērsieni, atklājumi un biegās kas pavisam negaidīts. Sevis meklējumi, draugi, pašapziņa. Grāmata, ko nemest malā, kad šķiet, ka tā ir pārāk garlaicīga. Patika un noteikti iesaku citiem! (Publicēta 21.01.2021)
Klātbūtne
Klātbūtne
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Pati īstākā lasāmviela šajā laikā, lai neteiktu vairāk - sakārto domas, nomierina un vieš cerību, ka - galu galā - viss būs labi! (Publicēta 20.01.2021)
Ļaunestība
Ļaunestība
Īsumā: Wow Vērtē: Mairita
Šis bija kā lobīt pistācijas līdz pirksti asiņo - neiespējami atrauties. Tiešām feini uzrakstīts gabals, pārslēdzoties laikā starp pagātni un tagadni un visu laiku audzējot spriedzi. Sākumā varbūt mazliet jāļauj ieskrieties pagātnes stāstam starp Eliju un Viktoru, bet pēc tam ir wow. (Publicēta 20.01.2021)
Karaļu pēdējais arguments
Karaļu pēdējais arguments
Īsumā: Aberkrombijam ir izdevies tas, kas nebija pa spēkam citiem autoriem - likt man burtiski iemīlēties fantāzijas žanrā. Vērtē: Anda
Džo Aberkrombija triloģija “Pirmais likums” ir mana tumšā šokolāde. “Ēdu” to lēni, nesteidzoties (lai arī traki garšo!), jo vienkārši negribējās nonākt pie pēdējās lapaspuses. Ziniet, šis ir daudz labāk kā “Troņu spēles”, jo darbs ir tikpat pamatīgs, iztēli rosinošs un jā, arī skarbs (cīņu aprakstus gribas dēvēt nekā citādi kā par episkiem), bet Aberkrombijam piemīt izcila spēja turēties pie centrālajiem tēliem, ļaujot tos iepazīt slāni pa slānim, nesadrumstalojot tos pārāk izretinātās nodaļas, kas citkārt novestu pie tā, ka neatceries par kuru varoni tad īsti tobrīd iet runa. Uhh, šeit ir perfekti izstrādāti tēli, kuriem es pieķēros jau pirmajā daļā “Pats asmens” un kā izslāpusi gaidīju katru nākamo grāmatu. (Publicēta 20.01.2021)
1793
1793
Īsumā: Laba grāmata ar pievienoto vērtību! Vērtē: Gatis
Labākais, ko esmu pēdējā laikā lasījis! Grāmata nav domāta "maigām dvēselēm". Izcils trilleris ar spilgtām personām un vēsturisko kontekstu!
(Publicēta 15.01.2021)
Gaidības un radības ar prieku
Gaidības un radības ar prieku
Īsumā: Ļoti noderīga! Vērtē: Ženija
Jebkura literatūra par dzemdībām, bērnu audzināšanu u.tml. būtu jālasa kritiski, jo pilnīgi viss no izlasītā diez vai derēs. Taču šī grāmata labi aizstāv dabisku dzemdību vajadzību, dažbrīd varbūt pārlieku kritizējot slimnīcu praksi, bet tomēr runājot arī par situācijām, kad dabiskas dzemdības būtu sarežģītas vai pat neiespējamas. (Publicēta 14.01.2021)
Spodrinot spoguli. Kā dzīvot no garīgās sirds
Spodrinot spoguli. Kā dzīvot no garīgās sirds
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Kad garīgās izaugsmes ceļš iet roku rokā ar paša autora dzīves pieredzi un mācībām,tad izlasītajam ir liela un paliekoša nozīme lasītāja apziņā-mēs tik varam smelt ar karoti un novērtēt,izgaršot,netieši piedzīvot šīs atklāsmes,kas var mainīt redzējumu uz daudzām lietām,kas,šķiet,ir nemaināmas un neizzināmas...vismaz man tā bija,kautkas atklājās kā jauna lapaspuse,kad liekas,ka viss jau zināms,viss izlasīts par šo tēmu.Saprotams jau,ka ikviena garīgais ceļš ir unikāls,jo pieredze jau ir cita! Nekas nav pašsaprotams! (Publicēta 14.01.2021)
Mirklis pirms laimes
Mirklis pirms laimes
Īsumā: izzināšanai... Vērtē: Sanita SL
Ir tāda likumsakarība-ja sūksties par to,ka ir slikti,tad dzīve parādīs,kā ir,kad tiešām nonāc savā zemākajā esības punktā,lai kāds tas arī katram no mums nebūtu.Atliek izdarīt secinājumu un dzīvot tālāk ar plašāka mēroga redzējumu! (Publicēta 13.01.2021)
Ak, sirds, tev pašai sevi jāsastop!
Ak, sirds, tev pašai sevi jāsastop!
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
IR,NO KĀ MĀCĪTIES-dzīves pieredze iet roku rokā ar možu garu,ticību,cerību un mīlestību,un,lūk-rezultāts! (Publicēta 11.01.2021)
Savēlija dienas
Savēlija dienas
Īsumā: Aizraujoši un ar sirdi Vērtē: Zane
Aizraujoši un ar sirdi (Publicēta 11.01.2021)