Lasītāju komentāri


Zeltains miežu lauks
Zeltains miežu lauks
Īsumā: nav manā garā Vērtē: Māra
Sižets neaizrāva, tēlu liktenis man palika vienaldzīgs, līdz ar to nelasīju tālāk. Pietrūka sasaistes ar tēliem, līdzjušanas momenta. Iespējams, citā laikā, citā vecumā lasītu vismaz līdz galam. (Publicēta 17.02.2021)
Puika, kurš redzēja tumsā
Puika, kurš redzēja tumsā
Īsumā: aizkustināja gan Vērtē: Māra
Nav tā, ka sajūsmā lauztu krēslus, taču darbs ir ļoti izdevies, daži momenti mani aizkustināja un tas jau ir daudz. Rakstniecei ir talants iejusties varoņos, it sevišķi puikas domu gājienā. Tēma un vadmotīvs –bērnības izdzīvošana zem atbildības nastas, vecāku bailes zaudēt bērna uzmanību. (Publicēta 17.02.2021)
Aviators
Aviators
Īsumā: Vērts izlasīt Vērtē: Elīna
Ļoti laba grāmata, bet noteikti ne labāka par šī paša autora romānu LAURUS, tāpēc ir ārkārtīgi žēl, ka LAURUS vairs nav iespējams iegādāties. Gribētos to vēl tik daudziem cilvēkiem uzdāvināt... (Publicēta 17.02.2021)
Kāds no savējiem
Kāds no savējiem
Īsumā: Laba Vērtē: Sandra
Labs detektīvs, atrisinājums pārsteidz. (Publicēta 15.02.2021)
Animorphia Notebook
Animorphia Notebook
Īsumā: Skaisti Vērtē: Liga
Skaista klade ar ļoti interesantiem zīmējumiem. Lieliska vieta, kur pieraktīt savas atziņas un domu graudus. Noteikti der kā lieliska dāvana sev mīļam cilvēkam. (Publicēta 14.02.2021)
Bērns miglā
Bērns miglā
Īsumā: Viena no labākām detektīvgrāmatām! Vērtē: Santa
Pasakaina grāmata! Pilnīgi pārņēma savā varā, saturs tik spraigs, ka aizmirstas visa pasaule un ,jūtot līdz, visu laiku te turēju sažņaugtas dūres, te īkšķus. (Publicēta 11.02.2021)
Lenormand Oracle Kit (grāmata un 36 kārtis)
Lenormand Oracle Kit (grāmata un 36 kārtis)
Īsumā: Good quality claasic Lenormand Vērtē: Galina
Very nice clasic deck! (Publicēta 07.02.2021)
Earth Wisdom Oracle Kit (32 kārtis)
Earth Wisdom Oracle Kit (32 kārtis)
Īsumā: Good oracle Vērtē: Galina
Very nice oracle deck (Publicēta 07.02.2021)
Kāds no savējiem
Kāds no savējiem
Īsumā: Ir laba Vērtē: Aija
Romāns tiešām ir aizraujošs. Izlasīju 2 vakaros. Sižets interesants. Nezinu vai tā raksta pati autore, vai tā ir tulkošanas vaina, bet viss ir sarakstīts literāri pareizā valodā, kas dažkārt 'griež ausis'. Šaubos, vai strādnieki runātu pareizā literārā valodā. Vēl viens moments, kuram nevarēju pārkāp pāri visu grāmatas lasīšanas laiku - romāns tiek stāstīts no 1.personas vīrieša, bet pēc sajūtām tā 100% ir sieviete!!!! Vīrieši nepievērš tādas sīkas detaļas, kā mazu bērnu izskats un matu struktūra, sieviešu apģērbs, dubultais zods. Vēl kas galīgi negāja krastā - vīrietis - policists, atšķir dizainera somiņu no iminācijas!!!! Labāk būtu tad jau rakstīts 1.personā no policista sievietes :)
beigas mani arī apbēdināja. (Publicēta 06.02.2021)
Zudušās saiknes. Depresijas īsto iemeslu un negaidīto risinājumu atklāšana
Zudušās saiknes. Depresijas īsto iemeslu un negaidīto risinājumu atklāšana
Īsumā: Lieliska grāmata Vērtē: Anna
Šo grāmatu ieteiktu izlasīt ikvienam un nav svarīgi vai ir depresija, trauksme vai kas cits. Grāmata liek paskatīties uz mūsdienu dzīvi kopumā. Kas un kāpēc ir nogājis greizi mūsu dzīvēs un sabiedrībā kopumā.
Brīnišķīga grāmata. Viegli un aizraujoši lasās.
Grāmata, kura ir pelnījusi vietu grāmatu plauktā. (Publicēta 05.02.2021)