Lasītāju komentāri


Regīna Ezera. Re:
Regīna Ezera. Re:
Īsumā: Regīnas Ezeras fenomens Vērtē: Sanita SL
ir nepateikti pateiktais, noklusētais, kas kliedz starp rindām, valoda bez bailēm, piesardzības un piebremzētības - tā laika īpašības rakstniecībā. Viņa - sava ceļa gājēja bez pretenzijām uz kaut ko tālu, nezināmu, saprazdama, ka tas viss jau tepat vien ir. Jebkurā gadījumā - PERSONĪBA un IZCILA RAKSTNIECE, kura bagātinājusi latviešu literatūru ar atbalsi arī daudz kur citur pasaulē. Vai tā kāds vēl prot? (Publicēta 27.02.2021)
Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla
Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla
Īsumā: TAGAD UN TURPMĀK Vērtē: Sanita SL
Var redzēt, ka meditācija, par laimi, ir ieguvusi vairākus izpausmes veidus un variācijas atkarībā no dzīves nepieciešamības, tādēļ ikviens var atrast tajā savu jēgu un palīgu savas iekšējās pasaules sakārtošanai un līdzsvarošanai, par ko arī ir šī grāmata. (Publicēta 27.02.2021)
Karaliene Elizabete II
Karaliene Elizabete II
Īsumā: gaumīga snobiskuma pakāpe:) Vērtē: Sanita SL
Viss ar mēru un apdomu - tādā stilā šī biogrāfija ieved karaliskajās aprindās un konkrēto personu pasaules redzējumā. Viņas Augstība - tas nav tikai ārējais spožums un iepriekš noteikts dzīves ritējums, bet smags darbs ar savu ego, ko gribu un ko negribu - dzīvot pēc noteikta reglamenta un tradīcijām. Nekas nav tā, kā izskatās, tas tiešām ir darbs un stress (!) dzīves garumā! Ļoti izzinoša grāmata, kas paver arī dažas vēstures lapaspuses, tās - līdz šim - meistarīgi noklusētās. Zinu tikai to, ka negribētu būt karaliene, tas ir fakts! (Publicēta 26.02.2021)
Cilmes šūnu aktivizēšana ar uzturu
Cilmes šūnu aktivizēšana ar uzturu
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Pat ja daudz par šo tēmu ir lasīts un uzzināts, vienmēr lasu, kā parādās kaut kas jauns. Šajā grāmatā uzsvars ir likts uz mūsu ķermeņa šūnu pašatjaunošanos ar uztura palīdzību, kā arī par badošanās mītiem. Saprotams jau, ka atjaunojušās šūnas ir vislabākie kareivji pret vīrusiem! Protams, pastāstīts arī par to, kā ar zināmiem uztura produktiem mēs sevi deaktivizējam un novecinām - laba viela pārdomām, kā arī cerību rosinoša grāmata kopumā! (Publicēta 26.02.2021)
Atrast Viņu
Atrast Viņu
Īsumā: Par gramatu Vērtē: Samanta
Tikko pabeidzu lasīt grāmatu! Paldies! Tik ļoti mani aizrāva, ka nevarēju pārtraukt lasīt! Man ļoti patika, asaras un smiekli, un sajūta, ka stāstu stāsta draudzene, tik ļoti jutu līdzi stāsta varonei. Paldies, ar nepacietību gaidīšu nākamo grāmatu! (Publicēta 26.02.2021)
Savēlija dienas
Savēlija dienas
Īsumā: Kaķis ir mīļs, kaķis ir jauks, ir interesanti lasīt par kaķi Vērtē: Maija
Ja zina, ka kaķim var būt 9 dzīvības, tad var ticēt, ka Savēlijs tik daudz var izdzīvot.
Lasīt bija ļoti interesanti.
https://domgraudi.blogspot.com/2021/02/savelija-dienas-grigorijs-sluzitels.html (Publicēta 25.02.2021)
Laba meitene
Laba meitene
Īsumā: dažādi Vērtē: Sanita SL
Stāsti par jauniešiem,sadzīvi,emocijām balts/melns un pieaugšanu,kā arī par to,ja iemācās pastāvēt par sevi un savām vērtībām. (Publicēta 24.02.2021)
Atrast Viņu
Atrast Viņu
Īsumā: veiksmīga debija Vērtē: Sanita SL
Dzīvesstāsts,ne īpaši oriģināls,bet ar interesantiem un galvenajai varonei raksturīgiem izgājieniem,jeb-sieviešu loģika ar plusiem un ne tik plusiem..risinājumiem! (Publicēta 24.02.2021)
Baudu spēles
Baudu spēles
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Lasāms un saprotams,kamēr autorei,šķiet,radās tik daudz sižeta pavērsienu,ka salika visu,ko vien var-kā kūku no vairākiem slāņiem,kamēr šis tas ir par daudz..galvenā varone kļūst diezgan haotiska,jo pati vairs nezin,ko īsti vēlas.. (Publicēta 24.02.2021)
Laimes ķērāja
Laimes ķērāja
Īsumā: STĀSTS ATSLODZEI, Vērtē: Sanita SL
Kad lasi un lasi,īpaši neiespringstot,bet dzīvojot līdzi katram notikumam,kas notiek un atrisinās it kā paši no sevis.Vieglā manierē rakstīts ar nodomu,lai lasītājs varētu iejusties konkrētajā laikā un vietā,nesatraucoties par to,kas šajā grāmatā tiek risinātsTiešām-vieglais variants! (Publicēta 20.02.2021)