Lasītāju komentāri


Svina garša. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Svina garša. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: Patika Vērtē: Linda
Jā, grāmata patika, bet laikam izteikšu nepopulāru viedokli, ka man tā likās nedaudz par naivu, par vieglu. Laikam gaidīju kaut ko vairāk no šīs grāmatas. (Publicēta 07.09.2017)
All Souls Trilogy 2 Shadow of Night
All Souls Trilogy 2 Shadow of Night
Īsumā: Laba Vērtē: Linda
Brīnešķīga grāmata un viegli lasās. Aizraujošs stāsts un man patika, kā tika attainota viduslaiku Anglija, kurā daudzi vēsturiski tēli tikai attainoti nedaudz savādāk, kā ierasts. Žēl ,ka nebija pieejama trešā daļa, tā bija jāsūta no citurienes. (Publicēta 07.09.2017)
Burvji
Burvji
Īsumā: Aizraujoša Vērtē: Linda
Kolosāla grāmata, kas aizrauj un uztur intrigu. Grāmatā tiek parādīts, ka burvestību pasaule nebūt nav ideāla, drīzāk pretēji. Iesaku izlasīt. (Publicēta 07.09.2017)
Pilsētu dedzināšana
Pilsētu dedzināšana
Īsumā: Stāstījums kā glezna Vērtē: Lilita
Skaista grāmata ar gaišu skumju pēcgaršu.
Kad mēģināju sev formulēt, kas man tā patika šajā darbā, tad sapratu, ka jāstāsta tēlaini. Grāmata ir kā skaista eļļas glezna, ko veido atsevišķi lieli otas triepieni (atmiņas par tēvu, par savu bērnību - brīžiem pat it kā ikdieniški momenti, bet kopumā dod noskaņu.
Noteikti iesaku! (Publicēta 07.09.2017)
Holesterīna mīts. Patiesība par sirds slimības cēloņiem un ieteikumi to novēršanai
Holesterīna mīts. Patiesība par sirds slimības cēloņiem un ieteikumi to novēršanai
Īsumā: ko tu neteiksi, Vērtē: Sanita SL
šī grāmata patiešām apgāž iepriekš pieņemtos pieņēmumus,ka paaugstināts holesterīns ir vienīgais vaininieks sirds slimību attīstībā,jo tā tas nebūt nav.Ja tā domās,tad var iebraukt kārtīgās auzās - ne pa jokam!Nu ja,ka holesterīnam tak ir jābūt,jo tas dara daudz labu darbu cilvēka hormonālajai sistēmai,utt.varoņdarbi.Speķītim nav ne vainas,teikšu tā,jo tuvojs taču ziema! Kustēsimies un ēdīsim visu ko,tikai mērenības robežās!! (Publicēta 06.09.2017)
Apziņas līmeņi. Personības struktūra. Pārdomas
Apziņas līmeņi. Personības struktūra. Pārdomas
Īsumā: sarunai ar sevi, Vērtē: Sanita SL
ja vien būsi maksimāli godīgs un atvērts,izlaižot ārā visas savas nebūšanas,tādējādi apzinot tās.Tā jau var nobīties,ka,patiesībā jau cilvēks bieži vien vadās pēc vienām vērtībām-līmeņiem,nekā ikdienā tam labpatiktos domāt.Ļoti vērtīga lasāmviela,kā ieskatīties spogulī un saprast redzēto gan tiešā,gan pārnestā nozīmē. (Publicēta 06.09.2017)
Aiz slēgtām durvīm
Aiz slēgtām durvīm
Īsumā: briesmīgais romāns, Vērtē: Sanita SL
kuru atkārtoti nelasīšu,tomēr beigas bija ļoti,ļoti labas - katrs saņem pēc nopelniem,kā tam šajā dzīvē arī vajadzētu būt.Muša iekrīt zirnekļa tīklā,spirinās,spirinās,kamēr sāk rīkoties,kļūstot par kukaini,kurš iemācās pastāvēt pats par sevi.Atziņa ir ļoti banāla - ne viss ir zelts,kas spīd. (Publicēta 06.09.2017)
Mīlas un kara dziesmas
Mīlas un kara dziesmas
Īsumā: VĒL NAV IZLASĪTA... Vērtē: Sanita SL
TOTIES droši varu teikt,ka šī grāmata ir fantastiski laba un interesanta,jo Montefjores darinājumi vienmēr ir bijuši stilizēti par kādu konkrēto laikmetu.Šis romāns ir par skarbu laiku Īrijas vēsturē,tomēr ietver arī zināmu poētismu,kā tas šai zemei vienmēr ir pienācies būt! Galvenā varone ir meitēns,ar zinātkāri un saprātu apveltīta aristokrātu atvase,kura redz daudz,daudz tālāk par saviem snobiskajiem un pastulbajiem vecākiem...Pārliecinoši iesaku izsmalcinātiem rudens vakariem! (Publicēta 06.09.2017)
Kalkulators zinātniskais 240 funkcijas melns ar sarkanu
Kalkulators zinātniskais 240 funkcijas melns ar sarkanu
Īsumā: Pērciet citur, citu zīmolu. Vērtē: Romualds
It kā cienījams veikals, bet tirgo mantas, kuras kauns dot dēlam uz skolu. Žēl, ka paši spiežat iepirkties ārzemju Interneta veikalos. (Publicēta 06.09.2017)
Tūkstots un viena nakts ātrās palīdzības nodaļā
Tūkstots un viena nakts ātrās palīdzības nodaļā
Īsumā: kā dzīvē Vērtē: Sanita SL
vērtīgi izlasīt,cik morāli un garīgi stipri ir nedziedināmi un dziedināmi slimie cilvēki,jo viņi prot tā pa īstam novērtēt katru dienu,saskatīt priecīgo katrā situācijā un nečinkstēt par niekiem,sniedzot veselīgu mācību šīs grāmatas lasītājam,ka - re,kā var paskatīties uz bezizejas situācijām,ka nevar darīt neko...kā vien saglabāt krietnu devu veselīgas pašironijas un humora! (Publicēta 05.09.2017)