Lasītāju komentāri


Greizo spoguļu spēles
Greizo spoguļu spēles
Īsumā: aizrāva Vērtē: Sanita SL
Patiks Svonsona daiļrades cienītājiem. Ir tāda latviešu tautas pasaka ,,Sistais nesisto nes" - tad nu šis romāns ir par tēmu, tikai cilvēku pasaulē. Labs iesākums jaunai rakstniecei!!! (Publicēta 18.07.2018)
Kārtības maģija (m.v.)
Kārtības maģija (m.v.)
Īsumā: Jaunas idejas kārtošanai Vērtē: Alise
Ļoti patika grāmatā aprakstītās idejas kā sakārtot māju. Daļu ar panākumiem īstenoju un ieviesu dzīvē nostāju par to, ka lietām ap mums jārada prieks! (Publicēta 18.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Dzīve kā pasaka Vērtē: KO
Lasīju romānu un atcerējos kā mēs ar vīru iepazināmies pirms 12 gadiem - tās pašas ilgas, gaidas, negulētas naktis, mulsums... Grāmata šķita sirsnīga un jauka; varētu teikt, ka pasaka pieaugušajiem, ja vien līdzīga pasaku nebūtu pati piedzīvojusi! Paldies autorei. (Publicēta 16.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Lelisks romāns vasarai Vērtē: Zane
Ļoti jauks, garšīgs, vasarīgs un mīlestības piepildīts romāns. Darba vide Latvijā aprakstīta perfekti. Strādāju pilnīgi citā uzņēmumā, bet sajūta, ka rakstīts tieši par manu darbiņu. Tik precīzi. Arī veselīgi. Ar humoru un no malas paskatīties uz to visu.
Noteikti gaidu turpinājumu, kā arī gribētu, lai autore atklāj, romānā minētā Parīzes naktskluba nosaukumu. (Publicēta 16.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Brīnišķīga grāmata Vērtē: Karlīna
Ļoti, ļoti patika vieglums, skanīga, laba valoda. Novērtēju to, ka mīlas ainas ir bez izvirtībām! Var arī just, ka šis nav steigā uzskricelēts "gabals" - tiešām nostrādāts līdz vissīkākajai niansei. (Publicēta 16.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Tāda pasaka sieviešu stilā Vērtē: Airita
Grāmata šķita klišejiska. Vēstījumu tā arī nesameklēju. Īsti nav skaidrs, kāpēc šis romāns tika uzrakstīts, vai tikai kā pasaka romantiski noskaņotām sievietēm? Sieviete atrod savu princi, kurš sekundes laikā viņā iemīlas, aizved uz Parīzi, grib dzīvot kopā, pat uzreiz gatavs bērniem. Pasaka! Pati ticu mīlestībai un esmu romantiski noskaņota, bet šis bija par salkanu pat priekš manis. Bet mammai un māsai patika! (Publicēta 15.07.2018)
Pilnīgs ku-kū
Pilnīgs ku-kū
Īsumā: Grāmata morālai atpūtai un dzīves prieka atjanošanai. Vērtē: Maija
Lasīt ir interesanti. Ja lasa, - gribas smaidīt. Jo nav labu lietu bez sliktām, un sliktu lietu nav bez labām, bet būtiski ir tas, ka romānā parādīts, ka var tikt galā ar visām problēmām! Tikai kā!...
https://domgraudi.blogspot.com/2018/07/pilnigs-ku-ku-zils-legardinje.html (Publicēta 13.07.2018)
Melu koks
Melu koks
Īsumā: ļoti stilizēts stāsts Vērtē: Sanita SL
gotiskā stila gardēžiem-baudāms izsmalcinātā stāstījuma dēļ, kur pat noziegums ir gana gleznains. Patiks tiem lasītājiem,kurus aizrauj ,,Vēja vārds", jo tikpat garšīgs. Un tas jau nekas, ka īsāks stāsts, jo laba daudz nevajag:) Pieļauju, ka varētu sekot turpinājums šai grāmatai! (Publicēta 13.07.2018)
Dievišķā deja. Trīsvienība un mūsu pārveide
Dievišķā deja. Trīsvienība un mūsu pārveide
Īsumā: Lieliska! Vērtē: Iveta
Grāmata, kuru var pārlasīt divas reizes no vietas. Un no jauna atklāt ko jaunu vēl neievērotu. Savā ziņā neērts autors, kurš spēj nest šo garīgo atmodu, ja vien, vēl arvien, pārāk nepieķeramies savam tik mānīgajam un valdonīgajam ego. Ļoti palīdzēja arī garīgā prakse grāmatas beigās, saņemt atbildi diezgan negaidītas atklāsmes veidā. Un jau atkal šis būs viens no maniem autoriem grāmatu plauktā. Pieļauju, ka, iespējam, kādam var arī nepatikt. (Publicēta 10.07.2018)
Man tevis pietrūkst
Man tevis pietrūkst
Īsumā: kā jau dzīvē, Vērtē: Sanita SL
jo nekas jau nenotiek pēc scenārija un ar pirmo piegājienu...viss,visi laimīgi un pasakai beigas! Tādēļ jau dzīvot ir tik interesanti,ka viss plūst un mainās,nekad neko mēs nevaram zināt,bet izvēles iespējas paliek vienmēr! (Publicēta 10.07.2018)